Kryžminis lazeris HUEPAR S04CG ir stovai

Huepar HP-S04CG gali būti naudojamas ne tik atliekant atnaujinimo, remonto ir statybos darbus, bet ir atliekant sienų apdailą ar kabinant baldus ir kt. Lazeris leis jums labai paprastai, automatiškai nubrėžti horizontalias ir vertikalias linijas. Lazerinis nivelyras Huepar HP-S04CG gali būti valdomas nuotoliniu būdu per jūsų telefoną naudojant Bluetooth arba naudojant komplekte esantį pultelį.

Huepar HP-S04CG gali būti naudojamas ne tik atliekant atnaujinimo, remonto ir statybos darbus, bet ir atliekant sienų apdailą ar kabinant baldus ir kt. Lazeris leis jums labai paprastai, automatiškai nubrėžti horizontalias ir vertikalias linijas.

Lazerinis nivelyras Huepar HP-S04CG gali būti valdomas nuotoliniu būdu per jūsų telefoną naudojant Bluetooth arba naudojant komplekte esantį pultelį.

Palaikomos funkcijos:

Lazerio įjungimas/išjungimas, atskirų linijų valdymas, lazerio ryškumo reguliavimas ir t. t

Lazerio Huepar stovas 366cm.

Teleskopinis stovas — aliuminio štanga, kuri sudaryta iš kelių sekcijų ir kuri skirta lazerinių nivelyrų montavimui iki 420 cm aukščio. Stovas montuojamas tarp lubų ir grindų. Komplekte yra tvirtas krepšys transportavimui ir saugojimui.

Lazerio Huepar stovas 143cm.

Teleskopinis stovas — aliuminio štanga, kuri sudaryta iš kelių sekcijų ir kuri skirta lazerinių nivelyrų montavimui iki 143 cm aukščio.

Patogūs ir greitai surenkami stovai padeda efektyviai naudoti lazerinį nivelyrą tiksliam sužymėjimui.

Gaukite mūsų naujienas ir specialius išpardavimus