Naudingi patarimai

  • PROGRESS PROSHELF vonios kambario lentynos paruoštos plytelei klijuoti
    PROGRESS PROSHELF vonios kambario lentynos paruoštos plytelei klijuoti

    PROGRESS PROSHELF vonios kambario lentynos - sukurtos patogiam vonios priemonių ar dekoracijų laikymui Pagaminta iš nerūdijančio plieno; Proshelf gali būti klijuojama po plytelėmis, taip pat gali būti montuojama po kita danga, kad būtų užtikrintas tobulas tęstinumas.

    Plačiau
  • Vakuuminis pakėlėjas GRABO PRO
    Vakuuminis pakėlėjas GRABO PRO

    Naujasis GRABO PRO vakuuminis pakėlėjas su automatine slėgio palaikymo funkcija GRABO Pro-Lifter sukurtas profesionalams. Skirtingai nuo kitų milžiniškų sprendimų, įrankis yra nešiojamas ir patogus. Vykdydamas pažadą „Sunkus kėlimas – lengvas“, GRABO Pro yra vienodai efektyvus ant lygaus ir šiurkštaus paviršiaus. Parduodamas kaip komplektas, su iš anksto sumontuota baterija ir vakuuminiu sandarikliu.

    Plačiau
  • Didžiosios revizinės durelės Rekuperacijai
    Didžiosios revizinės durelės Rekuperacijai

    Paslėptos dažomos revizinės durelės iš aliuminio profilio su gipskartonio plokšte Plačiai naudojama patalpose santechninių, vėdinimo, elektros mazgų ir prietaisų uždengimui. Durelės gali būti pilnai išimtos iš rėmelio; Su drėgmei atsparia gipskartonio plokšte; Su mechaniniu fiksatoriumi, apsauginiu troseliu ir tarpine montavimui sienoje ar lubose; Suderinama su 12.5mm ir 25mm storio gipskartonio konstrukcijomis;

    Plačiau
  • Idealiam stalviršiui – vakuuminis pritraukėjas LEVTOP PLUS
    Idealiam stalviršiui – vakuuminis pritraukėjas LEVTOP PLUS

    Vakuuminis pritraukėjas LEVTOP PLUS - stalviršio plokščių ir dekoratyvinių elementų išlyginimo ir suvedimo įrankis, su RV175 vakuuminiais pritraukėjais. Plytelių / stalviršių (ar kitų interjero elementų) išlyginimui ir sujungimui montavimo metu. Tinka tiek plokščiam montavimui, tiek kampiniam montavimui. Įrengti 2 pritraukėjai RV175 (Ø 175 mm) su dėmių nepaliekančiu guminiu pagrindu, idealiai tinka šiurkščioms arba lygioms plytelėms.

    Plačiau
  • Rankinių staklių priedas P-REX
    Rankinių staklių priedas P-REX

    P-REX yra inovatyvus priedas, pritaikomas rankinėms plytelių pjovimo staklėms, siekiant palengvinti plytelių laužimą. Jo naudojimas itin paprastas. Jis dedamas ant plytelių pjaustyklės strypo toje vietoje, kurioje norite palengvinti laužimo procesą.P-REX gali būti naudojamas su plytelėmis kurių storis nuo 3 iki 20 mm. Suderinamas su dauguma rankinių staklių.

    Plačiau
  • Didelio formato plytelėms
    Didelio formato plytelėms

    Didelio formato plytelės jau keletas metų iš eilės plytelių dizaino tendencijos tokios, kad forma vis didėja. Šiai dienai 60x120cm – tai jau mažas formatas. O kaip jums formatas 160x320cm?  Gal būt kai kam sunku įsivaizduoti kaip šias plyteles apdoroti ir panaudoti, tačiau gamintojai nurodo daug tokių plytelių privalumų. Didielio tipo plytelės  – tai patogus sprendimas […]

    Plačiau
Showing 41 to 46 of 46 (5 Pages)

Gaukite mūsų naujienas ir specialius išpardavimus