Raimondi konkursas

Taisyklės:

Loterija vyksta periodu nuo Sausio 15 d. iki Kovo 31 d. Imtinai. 

Balandžio 16 d. bus atsitiktinai išrenkami laimėtojai, kurie bus skelbiami Facebook ir Instagram. Norint dalyvauti loterijoje, Jums reikia pirkti mūsų parduotuvėse ir viskasplytelems.lt svetainėje Raimondi įrankius ir dalyvauti skirtingų kategoriju loterijoje, loterijos bilietų skaičius nėra ribojamas.

Pirktai sumai atspausdinsime sąskaita, kurią dėsime i loterijos dėžę,o Jums pateiksime kita sąskaitos egzemplioriu. Loterijoje dalyvauja tik Raimondi įrankiai, surinkę atatinkama sumą eur, kuri nurodyta prie loterijoje dalyvaujanciu skirtingose kategorijose.  

Traukimo metu, sąskaitu numerius užrašysime ant lapelių ir trauksime ir rezultatą įkelsime į Facebook ir Instagram, apie laimėtojų laimingus sąskaitu numerius paskelbdami svetainėje taip pat susisiekdami tiesiogiai.  

Laimetojas gaus nemokamą kelionę i Bolognia, nemokamą apgyvendinima ir maitinimą dviem naktim. Pilnos dienos seminaras su Raimondi įrankiais ir turą po Bolognia miestą.

Pirma kategorija - lyginimo sistema, būtina pirkti lyginimos sistemos ≥250 € ir gauti 1 vnt. loterijos bilietą, loterijos bilietai nėra ribojami.

Antra kategorija - elektriniai Raimondi įrankiai, tai yra viskas kas turi variklius (vibro padai, mikseriai, staklės + didelio formato stalai, Raizor liniuotės)  ≥400 € ir gauti 1 vnt. loterijos bilietą, loterijos bilietai nėra ribojami.

Trečia kategorija, daugiausiai nupirkęs klientas per loterijos laikotarpi, tuo atveju jei laimėsite dviejuose kategorijose galėsite perleisti savo antrą laimėjimą kam norėsite.

Atrinkti laimėtojai čia.

Gaukite mūsų naujienas ir specialius išpardavimus